Omhoog
U bent hier: Home > Verzekeringen > Beleggen

Beleggen via verzekeringen

Via verzekeringen kan u bij ons beleggen in verschillende producten en heeft u de keuze tussen een gewaarborgd rendement of een volatiel rendement.

 

U kan bij ons terecht voor:

 

Beleggen in vastgoed

U wil een mooi rendement op uw spaargeld en u wil niet afhankelijk zijn van de onvoorspelbare beursschommeling? 

 

Oplossing : Investeren in vastgoed!

Niet iedereen heeft voldoende kapitaal om te investeren in vastgoed, of niet iedereen heeft zin om zelf in te staan voor de problemen met huurders bij een lekkende dakgoot, bij niet-betaling van de huur, …

En toch is vastgoed een zeer stabiele investering in deze woelige tijden.

Wij hebben dan ook dé oplossing voor u!

Care Invest van Generali bijvoorbeeld stelt ook ù in staat om vanaf 50 € per maand te investeren in de zeer stabiele rusthuissector + uw geld is tevens beschermd tegen inflatie, en dit zonder de kopzorgen door slechte huurders ed.

Mogelijk voor Pensioensparen - langetermijnsparen - niet-gefiscaliseerd sparen

Fondsenfiche

 

Sparen voor uw (klein)kind

U wilt uw (klein)kind alles gunnen, daar bestaat geen twijfel over. Dat alles meer geld kost, hoeven we u niet duidelijk te maken, maar weet u hoeveel? Wetenschappelijke studies toonden aan dat een minderjarig kind ongeveer 20% van het gezinsinkomen kost. Een studerend kind kost tussen de €2500 en €5500 per jaar. Voor een volledige hogere opleiding lopen de kosten tussen €10.000 en €30.000.

U kan dit geld bijeensparen via een verzekeringscontract (afhankelijk van uw risicoprofiel kunt u kiezen voor een gewaarborgd rendement of een rendement afhankelijk van fondsen) opdat uw (klein)kind een betere toekomst kan krijgen.

 

Beleggen in tak21-producten

Bij ons kan u beleggen in verschillende tak21-producten bij verschillende verzekeraars, waaronder Allianz, AG Insurance en Generali.

Een tak21-product is een verzekeringscontract waarbij u een gewaarborgd rendement krijgt + eventuele winstdeelname.

Er is geen roerende voorheffing verschuldigd wanneer het contract reeds 8 jaar en 1 dag loopt of wanneer er een overlijdensdekking is opgenomen van 130% van de gestorte premies.

Gezien het aantal verschillende mogelijke tak21-producten en verschillende mogelijke risicoprofielen, is het aan te raden om ons te contacteren voor meer info op uw maat.

 

Beleggen in tak23-producten

Bij ons kan u ook beleggen in verschillende tak23-producten bij verschillende verzekeraars, waaronder Allianz, AG Insurance en Generali.

Een tak23-product is een verzekeringscontract waarbij het rendement afhankelijk is van de prestaties van de onderliggende beleggingsfondsen.

Gezien er in een tak-23 product bijna nooit een gewaarborgd rendement wordt toegepast is er bovendien in dat geval geen roerende voorheffing verschuldigd.

Er is in geen geval roerende voorheffing verschuldigd wanneer het contract reeds 8 jaar en 1 dag loopt of wanneer er een overlijdensdekking is opgenomen van 130% van de gestorte premies.

Gezien het aantal verschillende mogelijke tak23-producten en verschillende mogelijke risicoprofielen, is het aan te raden om ons te contacteren voor meer info op uw maat.

 

Fiscaal sparen

Bij ons kan u terecht voor fiscaal sparen, i.e. een levensverzekeringscontract dat u fiscaal in mindering kan brengen van uw belastingen.

Zo kunnen wij u een pensioenspaarverzekeringscontract of langetermijnspaarverzekeringscontract aanbieden. (meer info)

U bent ondernemer? Voor u bestaan er speciale contracten:

VAPZ (Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen)

IPT (Individuele Pensioentoezegging)

 

Uitvaartverzekering

De uitvaartverzekering is de enige verzekering waarvan u zeker bent dat u ze ooit zal nodig hebben.

Indien DELA winst maakt, deelt u ook in de winst! De winst wordt verrekend (bijgeteld) in het verzekerd bedrag dat in uw polis vermeld staat. Het verhoogde kapitaal wordt u door middel van een nieuw polisblad meegedeeld. Met andere woorden: uw kapitaal stijgt dus zonder dat uw premie stijgt.

(Meer info)

________________________________________

Ook interessant voor u:

Uitvaartverzekering - Schuldsaldo - Pensioensparen

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Facebook Volg ons op Facebook


Info & contact:

Fosselstraat 19A
1790 Affligem

 

Ons contactformulier

 

Telefoon 0472 83 66 77

E-mail info@zakenkantoornevens.be

Enkel op afspraak

 

via 0472 83 66 77
of info@zakenkantoornevens.be

Sluiten

Inschrijven op nieuwsbrief 

 

Sluiten

Contacteer ons