Omhoog
U bent hier: Home > Verzekeringen > Brandverzekering

Brandverzekering

Maak zelf uw offerte voor uw brandverzekering

 

De brandverzekering is een onmisbare verzekering voor uw gebouw en inhoud en zeer sterk aan te raden voor huurders. Zo kan u als eigenaar uw eigendommen beschermen tegen brand, storm, waterschade,.. zodat u niet met lege handen achter blijft bij eventuele schade en herstellingen kan laten uitvoeren.


Als huurder heeft u volgens B.W. artikel 1732 e.v. de verplichting om aan het einde van de huurperiode het gehuurde goed aan de verhuurder moet terugbezorgen in de staat waarin u het heeft verkregen. Tijdens de huurperiode bent u dus altijd aansprakelijk voor de schade die optreedt aan de gehuurde goederen tenzij u kan aantonen dat u niet aansprakelijk bent. Bovendien kan het zijn dat u als huurder verplicht wordt, door de verhuurder in uw contract, om een brandverzekering af te sluiten.

 

Tuin:

Als uitbreiding op uw brandverzekering kan u uw tuin ook beschermen tegen schade door dieven of vandalen of zelfs loslopend wild. Zelfs waterschade veroorzaakt door een verplaatsbaar zwembad (niet verbonden aan de hydraulische installatie van het gebouw) is gedekt.

 

Zwembad:

Als uitbreiding op uw brandverzekering kan u van uw zwembad genieten zonder zorgen. Wanneer uw hond in het zwembad springt en daarbij de liner kapot maakt zal u vergoed worden. Zelfs wanneer 's nachts een dief aan de haal gaat met uw schoonmaakrobot zal u vergoed worden. Het Pack Zwembad voorziet zelfs een schadevergoeding bij ongeval: medische kosten, blijvende invaliditeit en overlijden.

 

Maak zelf uw offerte voor uw brandverzekering

________________________________________

Ook interessant voor u:

Familiale - Rechtsbijstand - Schuldsaldo

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Facebook Volg ons op Facebook


Info & contact:

Fosselstraat 19A
1790 Affligem

 

Ons contactformulier

 

Telefoon 0472 83 66 77

E-mail info@zakenkantoornevens.be

Enkel op afspraak

 

via 0472 83 66 77
of info@zakenkantoornevens.be

Sluiten

Inschrijven op nieuwsbrief 

 

Sluiten

Contacteer ons