Omhoog
U bent hier: Home > Verzekeringen > Uitvaart

Uitvaartverzekering

Maak zelf uw offerte

 

De enige verzekering waarvan u zeker bent ze ooit nodig te hebben is de uitvaartverzekering. Hiervoor werken wij via DELA omdat deze niet enkel de kosten, maar de hele organisatie van de uitvaart voor zich kan nemen. Zo kunnen uw nabestaanden zowel vóór, tijdens als na de uitvaart begeleid worden. 

 

Laat uw nabestaanden rouwen

Uniek: Een DELA nazorgconsulent zal advies geven over de praktische en administratieve rompslomp en een heleboel zelf regelen zodat uw nabestaanden zich kunnen bezighouden met de juiste dingen, namelijk het rouwproces. 

 

Ik heb toch geld op mijn spaarrekening?

Waarom een uitvaartverzekering in plaats van gewoon sparen? Als u gewoon spaart, loopt u het risico te weinig geld te hebben op het moment van overlijden. Door het afsluiten van een uitvaartverzekering daarentegen, heeft u recht op het volledige bedrag zoals afgesproken. Zelfs indien u vroegtijdig komt te overlijden.

 

Een uitvaart kost vandaag tot €5000 of meer. Een studie van DELA toont aan dat uitvaartkosten verviervoudigd zijn sinds 1978. Als deze evolutie zich verder zet, kan een uitvaart in 2038 gemiddeld €17.248 kosten. Bespaar uw nabestaanden financiële zorgen en krijg een uitvaart zoals u het wilt.

 

________________________________________

Ook interessant voor u:

Hospitalisatie - Familiale - Wat als u plots overlijdt?

 

 

Disclaimer

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Facebook Volg ons op Facebook


Info & contact:

Fosselstraat 19A
1790 Affligem

 

Ons contactformulier

 

Telefoon 0472 83 66 77

E-mail info@zakenkantoornevens.be

Enkel op afspraak

 

via 0472 83 66 77
of info@zakenkantoornevens.be

Sluiten

Inschrijven op nieuwsbrief 

 

Sluiten

Contacteer ons